A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

СЕЛИЩНА РАДА ІНІЦІЮВАЛА ВРЕГУЛЮВАННЯ ГРАФІКУ ЗНЕСТРУМЛЕННЯ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ, ДЕ КАПІТАЛЬНО РЕМОНТУЮТЬСЯ ЛЕП

Дата: 20.09.2021 17:01
Кількість переглядів: 480

Фото без опису

Селищна рада ініціювала робочу зустріч з керівництвом Олександрівського РЕМу та підрядної організації, яка здійснює капітальний ремонт ліній електромереж на території Олександрівської громади. На часі – питання щодо врегулювання режиму вимкнення електроенергії у населених пунктах Новоолександрівського старостинського округу та частини селища Олександрівка, де ведуться планові роботи.

За словами секретаря селищної ради Василя Лук’янчикова, мешканці громади все частіше скаржаться на недотримання графіку відключень, через що вони вимушені залишатися без світла навіть у темний час доби. Саме тому селищна рада запросила за стіл перемовин організації, які безпосередньо виконують ремонтні роботи та контролюють знеструмлення ЛЕП на цей період.

Директор підрядної організації повідомив, що для прискорення проведення ремонту сьогодні збільшено кількість бригад, а з метою недопущення збоїв у роботі соціально важливих установ, роботи у смт Олександрівка проводяться виключно по суботах. Він запевнив, що включення електроенергії у населених пунктах Новоолександрівського старостинського округу на час закінчення робіт буде здійснюватися не пізніше 19:30.

Попередньо сторони домовилися про зсув графіка відключень у селі Новоолександрівка у ранковий час. З настанням навчального року підрядник погодився розпочинати роботи на годину пізніше для того, аби у НВК могли встигнути приготувати обіди для дітей.

Всього на території Олександрівської громади буде замінено 38,8 кілометрів ліній електропередачі у селах Новоолександрівського округу та частини селища Олександрівка. Це тривалий процес, який складається з певного переліку робіт: заміна електроопор, перетяжка мережі, обрізання рослинності, яка нависає або торкається повітряних ліній. За словами керівництва Олександрівського РЕМу та виконавця, роботи  триватимуть щонайменше до середини листопада 2021 року. Деякі дерев’яні опори  на цій ділянці знаходилися у аварійному стані, загрожували життю та здоров’ю мешканців, а під час негоди систематично відбувались пориви лінії та знеструмлення населених пунктів.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь