A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПРО ПОСЛУГИ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ РОЗПОВІЛИ УЧНЯМ МИРНОДОЛИНСЬКОГО ЗЗСО

Дата: 14.09.2021 15:21
Кількість переглядів: 649

Фото без опису

14 вересня фахівці Олександрівського районного центру зайнятості  провели виїзний профорієнтаційний урок (семінар) для учнівської молоді Мирнодолинського ЗЗСО з використанням мобільного центру професійної орієнтації.

«До вибору професії треба ставитися відповідально,  обираючи майбутню професію, молода людина фактично обирає майбутнє», - зазначила профконсультантка Вікторія Верещагіна.

Фахівці служби зайнятості розповіли учням про формулу вибору професії «Хочу-Можу-Треба», ознайомили з «Барометром професій» та Атлосом нових професій.  Профдіагностичне тестування на виявлення провідної сфери діяльності  дало змогу школярам визначити власні професійні здібності і схильності та зіставити їх з вимогами сучасного ринку праці. Спеціалісти служби зайнятості підтримали майбутніх випускників в їхньому бажанні жити та працювати в Україні і розповіли про навчальні заклади, де можна отримати різні професії.

Діти з зацікавленістю слухали про професії, що користуються попитом на місцевому ринку праці, дискутували, задавали питання щодо навчальних закладів, які готують відповідних кваліфікованих фахівців. 

Наприкінці заходу старшокласникам розповіли про платформу профорієнтації та розвитку кар’єри «Моя професія: консультаційна мережа» та допомогли завантажити мобільний додаток «Центр професійної орієнтації».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь