A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА НАРАДА ДИРЕКТОРА ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ З ПРАЦІВНИКАМИ ВІДДІЛЕННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ВДОМА

Дата: 04.08.2021 15:47
Кількість переглядів: 743

Фото без опису

Учасники зустрічі розглянули ряд важливих питань, які стосуються соціального захисту вразливих верств населення, про етичні принципи спілкування соціального робітника з підопічними.

Під час наради підвели підсумки роботи відділення соціальної допомоги вдома за перше півріччя та визначили пріоритетні напрямки на друге півріччя 2021 року. Наразі вдома отримують соціальну послугу 150 мешканців громади, яких обслуговують 17 працівників. Директорка центру ІринА ГРЕБЕНЮК зауважила, що у відділення соціальної допомоги вдома мають право обслуговуватись: одинокі громадяни похилого віку; одинокі інваліди 1 та 2 групи старше 18 років (крім інвалідів у наслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання, які отримують соціальну допомогу на постійній сторонній догляд, побутове та спеціальне медичне обслуговування відповідно до ЗУ «Про загальнообов’язкове соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності»; хворі (з числа осіб працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності, але не більш як чотири місяці), які не здатні до самообслуговування і не мають рідних, які повинні забезпечити їм догляд і допомогу.

Також наголосили на необхідності вакцинування від COVID-19 працівників відділення соціальної допомоги вдома для того, аби не наражати на небезпеку підопічних центру, адже всі вони знаходяться у категорії ризику «50+».

Нагадаємо, що у відділенні стаціонарного догляду територіального центру соціального обслуговування мобільною бригадою Олександрівського ЦПМСД проведено вакцинацію від Covid-19 підопічних. Щеплення отримали 18 мешканців відділення препаратом AstraZeneca.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь