A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОЛІМПІЙСЬКА ГРОМАДА- 2021: НА ОЛЕКСАНДРІВЩИНІ ВИЗНАЧИЛИ НАЙСПОРТИВНІШИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ

Дата: 17.05.2021 15:40
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

Урочисте спортивне свято «Олімпійська громада» з нагоди третьої річниці створення селищної територіальної громади відбулося 15 травня 2021 року у смт Олександрівка (парк Ювілейний).

На свято прибули почесні гості – представники відділення Національного Олімпійського Комітету (НОК) України в Донецькій області, управління фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації.

За особистий вагомий внесок у розвиток спорту почесними грамотами НОК України в Донецькій області були нагороджені Артем Дівульський, Тетяна Обихвост, Сергій Столєтніков, Олег Салюк та Олександр Олєшков.

Передумовою свята стала загально громадська естафета «Олімпійський вогонь громади», який урочисто запалили у Олександрівці 24 квітня. За місяць вогонь пронесли усіма старостинськими округами, де відбулися змагання серед місцевих спортсменів. І 15 травня, на річницю створення ОТГ, він повернувся у Олександрівку, де його зустріли найкращі спортивні команди десяти старостинських округів та смт Олександрівка. Вони змагалися з наступних видів спорту: футбол, пляжний волейбол, шахи, шашки, масовий оздоровчий забіг, черлідинг, свою міць чоловіки випробували у силових змаганнях «Козацькі розваги», а серед дівчат обирали кращу в номінації «Козачка громади».

За ітогами змагань «Олімпійською громадою-2021» став Петрівський Другий старостинський округ, куди поїхав золотий кубок та сертифікат на придбання спортивного інвентарю на суму 25 000 гривень. Другими стали спортсмени Новополтавського старостинського округу, третіми – Високопільського.

Впродовж дня на території парку працювали локації для всіх бажаючих, де мешканці громади мали змогу встановити рекорди зі стрибків у довжину, гірлінгу, стрибків на скакалці, дартсу.

Переможці та учасники отримали на згадку брендові продукцію Олександрівської селищної територіальної громади. У заходах взяли участь близько 600 учасників.

Більше фото в альбомі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь