A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ФОНД ЦЕ КРАФТ НАДАЄ ПІДТРИМКУ СТАРТАПАМ

Дата: 05.05.2021 13:38
Кількість переглядів: 555

Фонд - ЦЕ КРАФТ

Фонд Це Крафт надає підтримку стартапам - жителям сільських, селищних громад і малих міст для створення власної справи у напрямках крафтового виробництва і ремісництва. Дедлайн - 16 травня 2021 року.

Фонд Це Крафт – це револьверний фонд соціального підприємства Це Крафт, котрий впроваджує команда ГО «Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад» (надалі – АРР ТОТГ). Фонд є соціальною складовою підприємства - Це Крафт (https://itscraft.com.ua/) і складається з частини прибутку онлайн-магазину.

У квітні 2021 року відкрито перший збір заявок за Конкурсом надання підтримки крафтовикам і ремісникам у напрямку «Стартап». Конкурс відкрито до 16 травня.    

До участі в програмі підтримки запрошуються фізичні особи (не зареєстровані як підприємці), котрі бажають виробляти або вже виробляють крафтові продукти, сувеніри, предмети інтер’єру інше за авторськими або автентичними технологіями. Заявники можуть бути з наступних областей України:

  • Південь — Херсонська, Одеська, Запорізька;
  • Схід — Донецька;
  • Центр і Північ — Полтавська, Дніпропропетровська, Київська;
  • Захід — Львівська, Закарпатська, Тернопільська.

Підтримка у 2021 році надаватиметься 5 (п’яти) крафтовикам або ремісникам у такій формі:

  • 20 000 грн – фінансова допомога і консультаційні послуги з впровадження підприємницької діяльності.
  • 10 000 грн – фінансова допомога і консультаційні послуги з впровадження підприємницької діяльності.
  • Консультаційні послуги  і менторська підтримка (безкоштовно) з впровадження підприємницької діяльності 3 (трьом) заявникам-стартапам протягом 6 (шести) місяців за напрямками доопрацювання бізнес-моделі, брендування компанії і продукту, бухгалтерський облік, онлайн-продажі, участь у виставковій діяльності. Тривалість і кількість консультацій не обмежена, визначається за домовленістю.

Бюджет проекту може включати (фінансування/дофінансування) на закупівлі обладнання, витратних матеріалів та сировини на перший місяць діяльності, об’єкти інтелектуальної власності (патенти, технологічні карти, сертифікати, інше) та послуги спеціалістів (технологи, вузькопрофільні консультанти, програмісти, дизайнери інші).

УМОВИ НАДАННЯ ПІДТРИМКИ:

  • Фінансова допомога надається на поворотній безвідсотковій основі на умовах співфінансування, тобто надані кошти потрібно буде повернути на рахунок Фонду через 12 місяців або раніше від дати підписання договору рівно в такій сумі, котру надав Фонд. Співфінансування означає що заявник має в заявці показати у грошовому еквіваленті власний внесок для реалізації запланованої діяльності.
  • В категорії «Стартап» заявник може бути вже діючим підприємціем або фізичною особою і не мати підприємницького досвіду, але за сферою діяльності має виказати компетентність у напрямку, за котрим подається заявка.
  • Перевага надається представникам малих об’єднаних територіальних громад (сільські, селищні, малі міста чисельністю населення до 100 000 осіб (не є обов’язковою умовою).
  • Перевага надаватиметься тим, хто зможе продемонструвати злагоджену професійну команду для впровадження підприємства (не є обов’язковою умовою). 

ЗАЯВКИ ОЦІНЮВАТИМУТЬСЯ ЗА ТАКИМИ КРИТЕРІЯМИ:

  • реалістичність бізнес-ідеї і її узгодженість з потребами регіону/області;
  • реалістичність виробничого плану і плану досягнення підприємством певного рівня дохідності;
  • наявність досвіду в сфері;
  • наявність команди та/або плану залучення спеціалістів і робітників;
  • креативність, унікальність бізнес-ідеї.

Останній термін подання заявок – 16 травня 2021 року. Заявки повинні бути надіслані через форму збору заяв на сторінці Фонду - https://itscraft.com.ua/fond

Заявка складається із простих питань про ідею проекту і план її реалізації та додається у формі збору заяв. Скачати “Форму заявки” і “Умови надання підтримки Фонду Це Крафт” на 2021 рік можна на сторінці Фонду.

ПИТАННЯ І КОНСУЛЬТАЦІЇ

Якщо у вас є питання, ви можете писати питання на електронну адресу  itscraftua@gmal.com, у темі листа пишіть «Запитання щодо Фонду Це Крафт».

Також щодо діяльності Фонду і подання заяв на підтримку на постійній основі надаються консультації. Запис на консультацію можна зробити за номером телефону 066-898-2224, 067-908-2224.

Деталі: https://itscraft.com.ua/fond


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь