Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

НА ВЕБІНАРІ В ОЛЕКСАНДРІВСЬКОМУ РЦЗ РОЗПОВІЛИ ПРО ОСВІТНІ ПОРТАЛИ.

Дата: 15.03.2021 11:28
Кількість переглядів: 656

Фото без опису

15 березня профконсультантка  Олександрівського районного центру зайнятості Вікторія Верещагіна провела вебінар “Навчання онлайн. Освітні портали».

«Онлайн - освіта в усьому світі набирає обертів, особливо це актуально в умовах карантину. Сьогодні є безліч курсів, освітніх платформ,  навчальних каналів та вебінарів, і кожен може опанувати практично будь-яку навичку», - зазначила фахівчиня.

Вона  розповіла безробітним  про можливості  отримати необхідні знання та навички на  Освітньому порталі  Державної служби зайнятості, PROMETHEUS, COURSERA та інших, що стануть у пригоді в роботі. На порталах можливо не тільки підвищити кваліфікацію в улюбленій галузі, отримати навички впевненого користувача різноманітних програм та додатків, але і розширити знання про загальний ринок праці,  ознайомитись з актуальними професіями та ще багато чого цікавого і корисного.

«Переваг в онлайн - освіти багато. Перш за все, отримання знань стало доступнішим. Розмаїття форматів і контенту дозволяє адаптувати процес навчання до свого життєвого ритму, уподобань та здібностей», - наголосила

В. Верещагіна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь