A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПОНОВЛЕНО ВИЇЗНІ ПРИЙОМИ ГРОМАДЯН СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ЛЮДМИЛОЮ БОРИСЕВИЧ

Дата: 12.02.2021 12:02
Кількість переглядів: 778

20210210_113609.jpg

З метою забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень, передбачених статтею 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян», а також сприяння у вирішенні проблемних питань, з якими звертаються громадяни до органів місцевого самоврядування селищним головою Людмилою Борисевич 10 лютого 2021 року проведено виїзний прийом громадян на території Новоолександрівського старостинського округу.

Нагадаємо, що карантин вніс свої корективи, були призупинені виїзні та особисті прийоми громадян, накопичилось багато питань. Згідно затвердженого графіка прийоми поновилися, відтепер щосереди селищний голова спільно з керівниками структурних підрозділів будуть виїжджати до населених пунктів для того, аби громадяни мало змогу на місцях звертатися з питаннями, які їх турбують.

Що стосується особистих прийомів, вони також проводяться щовівторка у кабінеті селищного голови  як до карантинних обмежень.

Цієї середи під час зустрічі зібралося чимало мешканців Новоолександрівського старостинського округу, аби взяти активну участь у обговоренні питань. Питання стосувалися соціального захисту населення, надання матеріальної допомоги, благоустрою населених пунктів, огородження кладовища у Новоолександрівці, ремонту доріг.

Населення цікавили земельні питання, доступ до інтернету у селі Єлізаветівка. У процесі обговорення було вирішено видалити аварійні, сухостійні дерева за допомогою автовишки, яка є у громаді.

В ході виїзного прийому селищним головою надано вичерпні відповіді на більшість питань. Деякі з них безпосередньо вирішувалися на місці разом зі старостою округу Тетяною Пшиченко. Решту взято на контроль та надані відповідні доручення щодо їх вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь