A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

АМАТОРСЬКА ФУТЗАЛЬНА ЛІГА УКРАЇНИ 2020-2021

Дата: 09.02.2021 09:19
Кількість переглядів: 621

Фото без опису

Минулого тижня команди провели по 2 матчі в Чемпіонаті Донецької області з футзалу. Так, 4 лютого «Алекс» зустрічався з командою «Локомотив» Лиман та поступився з рахунком 3:7, а  в недільному матчі 7 лютого суперником була команда Збірна арбітрів Донецької області. Матч завершився першою перемогою олександрівців з рахунком 13:2.  

Наступний тур команди групи "А" проведуть 14 лютого, а команди групи "В" гратимуть в середині тижня. У групі "А" без поразок ідуть Краматорська "Вікторія" та "Конкорд" із Дружківки, які практично вибороли право грати у плей-офф. А у групі "В" жодних втрат не мають Краматорська "Віола+" та "Локомотив" із Лиману, щоправда, вони зіграли лише по два матчі. Стільки ж очок, але після трьох поєдинків мають "Мікос" із Костянтинівки та "Адора" зі Слов'янська. Отже вся боротьба за путівки до наступного етапу тут ще попереду.

У групі "С" залищилося зіграти два матчі. Команда "Донецьксталь" незалежно від їх результатів посіла перше місце та пробилася до стадії плей-офф, а ось за другу путівку в очному поєдинку мають посперечатися друга команда "Моноліту" та "Легіон" із Добропілля.

Турнірна таблиця:

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь