A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

НА ОЛЕКСАНДРІВЩИНІ ВІДКРИЛИ ДВІ СТАНЦІЇ «ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ОФІЦЕРА ГРОМАДИ»

Дата: 24.12.2020 16:14
Кількість переглядів: 952

Фото без опису

Дві поліцейські станції – у селах Петрівка Друга та Очеретине, запрацювали сьогодні в Олександрівській ОТГ. Їх відкриття стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції і представників громади. Відкрили станцію селищний голова Людмила БОРИСЕВИЧ, начальник Олександрівського ВП Краматорського ГУНП в Донецькій області Володимир САРАЙЛИ, старший інспектор сектора взаємодії з громадами Управління превентивної діяльності ГУНП в Донецькій області старший лейтенант поліції Дар’я ЖЕРНАКОВА  та інспектор старший лейтенант поліції В’ячеслав ШЕПОТИНИК.

 «Проект «Поліцейський офіцер громади» вкрай необхідний для Олександрівської громади і для кожного окремого громадянина, який мешкає у маленькому віддаленому селі, - зазначила у своєму виступі селищний голова Людмила БОРИСЕВИЧ. - Ваша присутність тут, серед людей – це запорука почуття безпеки та захищеності кожного мешканця округу».

Фото без опису

Старший лейтенант поліції Дар’я ЖЕРНАКОВА наголосила на тому, що робота з громадами – один із основних напрямків діяльності Національної поліції на найближчі роки, адже це дозволяє, в першу чергу, попередити злочин. Вона побажала поліцейським Олександрівської громади успіхів, мудрості, налагодження комунікації з кожним мешканцем та створення справді безпечного середовища на своїх територіях.

Фото без опису

Старости населених пунктів, в яких працюватимуть дільничні, також виразили сподівання на плідну співпрацю та запевнили у своїй підтримці та сприянні роботи поліцейських.

На станції села Петрівка Друга, яка розмістилася у приміщенні адміністративної будівлі, працюватиме дільничний офіцер поліції Денис ЦУНЯК. Він обслуговуватиме територію чотирьох старостинських округів, в яких проживають майже три з половиною тисячі осіб. Тепер людям не потрібно їхати у відділення поліціії в смт  Олександрівка зі своіїми проблемами: вони звертатимуться до поліцейського на місці.

Поліцейська станція села Очеретине обслуговуватиме шість старостинських округів, де мешкають більше п’яти тисяч громадян. Тут приступив до своїх обов’язків офіцер Роман ВОРОНЦОВ. «Головне моє завдання - орієнтуватися на потреби мешканців, забезпечити правопорядок на території та своєчасно реагувати на проблеми громадян, - зазначив роман ВОРОНЦОВ. – Вдячний громаді за підтримку і співпрацю!»

Під час відкриття станцій урочисто перерізали стрічку та ознайомилися з умовами праці офіцерів у селі. Офіси поліцейських обладнані комп’ютерною технікою та забезпечені меблями. Також у приміщенні створені комфортні умови для спілкування громадян з дільничним, розміщені інформаційні стенди для мешканців.

Фото без опису

Поліцейський офіцер громади має бути доступним для населення, знати мешканців території, яку обслуговує, їхні проблеми та оперативно надавати поліцейські послуги. Відповідно, більшість свого часу він знаходитиметься саме в громаді, а не у відділку. Девіз нових поліцейських громад: «Я тут живу і працюю». Офіцери Олександрівської громади вже втілюють даний слоган у життя: діти, які прийшли на урочисте відкриття, вже називають поліцейських друзями та зазначають, що вони є частими гостями у навчальному закладі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь