A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПЕРЕВАГИ ЕЛЕКТРОННОГО ПЕНСІЙНОГО ПОСВІДЧЕННЯ

Дата: 04.11.2020 13:55
Кількість переглядів: 690

Усі пенсіонери, які отримують пенсійні виплати через Державний Ощадний банк України, мають можливість отримати електронне пенсійне посвідчення.

Електронне пенсійне посвідчення (ЕПП) — це унікальний сучасний технологічний інструмент, який дозволяє не тільки отримати пенсію, оплатити послуги онлайн, а ще й повноцінно користуватися всіма державними електронними сервісами:

- поєднує функції посвідчення та платіжної банківської картки;

- містить електронний цифровий підпис (ЕЦП), який дає змогу отримувати електронні документи на веб-порталах органів влади. Відтепер навіть з дому можна переглядати на веб-порталі послуг Пенсійного фонду інформацію з електронної пенсійної справи про розмір пенсії та її складові, дані про страховий стаж, заробіток, сплачені внески тощо. Електронне пенсійне посвідчення надає можливість написати звернення або подати заяву на перерахунок пенсії через Інтернет без відвідування Пенсійного фонду України;

- надає можливість контролювати гроші та керувати ними з дому в будь-який час;

- дає змогу здійснювати банківські операції та безготівкові платежі чи поповнювати готівковими коштами картковий рахунок; оперативно, без черг розраховуватися за комунальні послуги і найголовніше — отримувати пенсію вчасно.

Для отримання ЕПП необхідно звернутись особисто до управління Пенсійного фонду за місцем фактичного проживання, подати заяву на його оформлення та необхідні документи: оригінал паспорта, довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру, фото 30х25 мм.

Електронне пенсійне посвідчення виготовляється впродовж 30 робочих днів з дня подачі заяви до управління Пенсійного фонду. Отримати ЕПП можливо у відділенні Ощадбанку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь