A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ЧЕРГОВИЙ РЕЙД СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ДО СІМЕЙ, ЯКІ ОПИНИЛИСЬ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Дата: 23.10.2020 11:28
Кількість переглядів: 1570

Фото без опису

В умовах карантину посилюється психологічне навантаження на батьків, опікунів, прийомних батьків, пов’язане із перебуванням дітей вдома та необхідністю забезпечити їх навчальний процес та дозвілля вдома. Значно підвищується ризик домашнього насильства, жертвами якого або свідками діти, посилюються інші ознаки складних життєвих обставин в сім’ях, що перебувають на обліку та потребують додаткової допомоги. Тож першочергове завдання працівників служби бути на постійному зв’язку з сім’ями.

Службою у справах дітей Олександрівської селищної ради регулярно здійснюється контроль за сім’ями, у яких проживають діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та сім’ями, в яких діти перебувають на обліку служби у справах дітей, як такі що перебувають у складних життєвих обставинах.

Цього разу маршрут рейду «Сім’я» пролягав через Високопільський старостинський округ, села Дмитро-Дар'ївка та Варварівка.

Комісією у складі представників служби у справах дітей, директора центру соціальних служб, для дітей, сім'ї та молоді, представників Високопільського старостинського округу  обстежено умови проживання 5 сімей.

Важлива увага приділялася таким питанням, як підготовка сімей до опалювального періоду, наявність сезонного одягу та взуття, наявність ліків першої необхідності, запасу продуктів харчування, батьки отримали консультації з питань дотримання правил карантину та належного виконання своїх батьківських обов’язків.

Фото без опису

В ході перевірок з батьками проводяться профілактичні бесіди про їх безпосередню відповідальність щодо залишення дітей без нагляду в небезпечному середовищі, що несе загрозу їх життю та здоров’ю, надаються інструкції щодо дотримання правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та використання електроприладів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь