A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ – ЗАВЖДИ ПОРУЧ!

Дата: 29.09.2020 08:32
Кількість переглядів: 892

 

Фото без описуЗ метою подолання негативних наслідків від масового вивільнення та зняття соціальної напруги, фахівці Олександрівського районного центру зайнятості 28 вересня провели семінар в дистанційному форматі з працівниками трудового  колективу СТОВ «Лощанське».

Під час зустрічі юрисконсульт Віталій Дереза розповів про послуги служби зайнятості для всіх верств населення, зокрема про можливість пошуку роботи, як самостійно так і за допомогою фахівців служби зайнятості. До уваги учасників представлений  перелік актуальних вакансій, які потенційно можуть підійти особам, що підлягають вивільненню, про можливість професійного навчання, підвищення кваліфікації (в тому числі отримання ваучерів для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці осіб віком старше 45 років); виробничу переорієнтацію працівників, в тому числі орієнтацію на само зайнятість.

В результаті проведеного заходу було надано комплекс спеціальних послуг у розв’язанні проблеми роботи із трудовим колективом в  ситуації  масового вивільнення працівників і надано вичерпні відповіді на поставлені запитання присутніх.    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь