A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДО УВАГИ УСІХ СПОЖИВАЧІВ (ПРИВАТНИЙ СЕКТОР І БАГАТОКВАРТИРНИЙ ЖИТЛОВИЙ ФОНД) З ВСТАНОВЛЕНИМИ ПРИЛАДАМИ ОБЛІКУ ВОДИ!

Дата: 24.09.2020 08:53
Кількість переглядів: 920

Фото без опису

Керуючись відповіддю державного підприємства «Донецький науково – виробничий центр стандартизації метрології та сертифікації» від 27.08.2020 №519/19-28 «Щодо повірки лічильників води на місці експлуатації» Добропільське ВУВКГ доводить до Вашого відома інформацію з питання повірки приладів обліку води на місці експлуатації переносними повірочними стендами:

Згідно Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» (частина п’ята статті 17), Порядку проведення повірки законодавчо регульованих ЗВТ, що перебувають в експлуатації, та оформлення її результатів, затвердженого наказом Мінекономрозвитку від 08.02.2016 №193, зареєстрованого у Мінюсті 24.02.2016 №278/28408 (далі Порядок), Методики повірки лічильників води з механічним відліковим пристроєм номінальних діаметрів Д=10, Д=15, Д=20 на місці експлуатації, затвердженої наказом Мінекономрозвитку від 23.12.2016 №2129, зареєстрованої у Мінюсті 19.01.2017 №84/29952, повірку законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки (далі ЗВТ) проводить персонал виконавців, який відповідає вимогам, установленим у підприємства, які належать до сфери управління Міністерства економічного розвитку і торгівлі України
та проводять метрологічну діяльність, та повірочні лабораторії,
які уповноважені на проведення повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебуває в експлуатації.

Відповідно до Критеріїв виконавці повинні мати кваліфікаційний персонал, а також матеріально-технічну базу, необхідну для проведення повірки. Зокрема виконавець повинен мати власні або орендовані приміщення, власні еталони та т.д.

 

УВАГА! Порядком, Критеріями та Методикою не передбачено залучення до операцій повірки приладів обліку води ТОВ «ЕТАЛОН-АСП» у зв’язку з тим, що у товариства не має уповноваження на проведення повірки, здійснення вимірювань та реєстрації вимірювальної інформації.

 

Відповідь державного підприємства «Донецький науково – виробничий центр стандартизації метрології та сертифікації» від 27.08.2020 №519/19-28 «Щодо повірки лічильників води на місці експлуатації» додається.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь