A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ЩОДО СВОЄЧАСНОЇ ОПЛАТИ ПОСЛУГ З ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ

Дата: 24.09.2020 08:49
Кількість переглядів: 950

Фото без опису

До уваги!

Пільговики, яким надається пільга у грошовій формі, зобов'язані сплачувати щомісяця вартість фактично спожитої послуги з урахуванням суми  пільги, виплаченої таким пільговикам готівкою.

Щорічно у строк до 1 жовтня та 1 травня Добропільське ВУВКГ (виконавець комунальних послуг з централізованого водопостачання та водовідведення) буде надавати до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення інформацію щодо  пільговиків, які отримують пільгу у готівковій формі, про суму простроченої понад три місяці (на дату надання такої інформації) заборгованості з оплати послуг з централізованого водопостачання та водовідведення,  сума якої перевищує  20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 гривен).

У разі отримання від Добропільського ВУВКГ інформації про наявність простроченої понад три місяці (на дату надання такої інформації) заборгованості з оплати послуг з централізованого водопостачання
та водовідведення)
, сума якої перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів . доходів громадян (340 гривен), у пільговиків, які отримують пільгу у готівковій формі, виплата пільги з наступного опалювального (неопалювального) сезону буде здійснюватися у грошовій безготівковій формі.

 

Довідки за телефоном (06277) 2-80-59.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь