Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

СПІЛЬНА МЕТА – ЛЕГАЛЬНА ЗАЙНЯТІСТЬ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 15.09.2020 16:53
Кількість переглядів: 1061

Фото без опису

Сьогодні, як ніколи гостро, стоїть питання легалізації трудових відносин та детінізації заробітних плат. На даний час виплата «тіньової» заробітної плати (так звана заробітна плата «в конверті») та нелегальне використання праці найманих працівників (без укладання трудових договорів, угод) стали, на жаль, нормою життя.

Сьогодні працівники не бачать проблем в отриманні заробітної плати «в конверті», так як до кишені надходять «чисті доходи». Коли вони надають згоду працювати на таких умовах, вони самі позбавляють себе соціальних гарантій та страхового стажу для призначення пенсії.

Громадяни повинні усвідомлювати, що вимагаючи від своїх роботодавців офіційного працевлаштування, а також нарахування та виплату гідної заробітної плати сьогодні, вони забезпечують собі соціальні гарантії та пенсію завтра.

Також відповідально до цього питання повинні поставитися самі роботодавці. Якщо пріоритетом для них буде чітке дотримання норм законодавства про працю та зацікавленість у соціальному захисті своїх працівників, то проблема зникне сама собою.

Будьте пильними!

Добропільське відділення ПФУ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь