A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

СПІЛЬНА СПРАВА – ЗАПОРУКА УСПІХУ!

Дата: 30.06.2020 16:26
Кількість переглядів: 349

30 червня 2020 року у Олександрівському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулась робоча зустріч між представниками Центру – директором Світланою Бахтар, фахівцем із соціальної роботи Наталією Тендіт та начальником Олександрівського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Донецькій області Ігорем Пономаренко та старшим інспектором Олегом Звягіним.

Метою зустрічі було налагодження взаємодії між сектором пробації та ЦСССДМ, забезпечення соціального супроводу і контролю за поведінкою дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов'язаних із позбавленням волі та звільнених від відбування покарання з випробуванням.

В ході наради обговорено алгоритм подальшої ефективної співпраці у сфері організації здійснення соціально-виховної, профілактичної роботи, реалізації спільних профілактичних та інформаційних заходів із дітьми та молоддю, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням, та складено план спільних дій на ІІ півріччя 2020 року.

На завершення зустрічі сторони відзначили, що мобілізація зусиль у процесі організації соціального супроводу та надання соціальних послуг є невід’ємною складовою якісного соціального супроводу суб’єктів пробації.

 

Наталя Тендіт, фахівець із соціальної роботи Олександрівського РЦСССДМ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь