A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

АДАПТИВНИЙ КАРАНТИН В УКРАЇНІ ПОДОВЖЕНО ДО 31 ЛИПНЯ

Дата: 24.06.2020 12:59
Кількість переглядів: 646

Фото без опису

Дію карантину, введеного на території України  в цілях запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, та дію режиму надзвичайної ситуації подовжено до 31 липня 2020 року. Відповідне рішення було прийняте на засіданні Уряду 17 червня.

Закликаємо й бути відповідальними та дотримуватись умов карантину. Під час перехідного періоду, допоки епідемія не зникне, кожен мешканець має дотримуватися визначених правил

Фото без опису

Згідно рішення Донецької обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з урахуванням місцевої епідемічної ситуації, в нашому регіоні проводиться не зняття, а послаблення протиепідемічних карантинних заходів. Ослаблення карантинних заходів багато хто сприйняв як скасування карантину, а тому впродовж останнього тижня кількість захворілих на коронавірус в Україні постійно збільшується. Надалі забороняється перебування в громадських будинках, спорудах та транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, а в транспорті забороняється перевезення пасажирів в кількості більше, ніж передбачено місць для сидіння.

Нагадаємо, що з  22 травня Україна на адаптивному карантині. Це період, під час якого знімається більшість обмежень, але в областях з високим рівнем захворюваності залишається карантин, або вводяться жорсткі протиепідеміологічні заходи. В Україні є області з вищим рівнем захворюваності на коронавірус, ніж в інших регіонах. Тому не можна послаблювати карантин скрізь однаково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь