A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2020 12:08
Кількість переглядів: 883

Фото без опису

Любі наші діти!

Ви – найдорожчий скарб, радість і майбутнє нашої громади. Саме тому святий обов’язок родини, закладів освіти, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

Олександрівська селищна рада багата на 2099 дитячих доль.

262 дитини – це вихованці 9 дошкільних закладів освіти, 1148 учнів нараховують 11 шкіл громади. Існує Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр», де займається 12 діток.

Вкрай необхідне позашкілля, адже маємо чимало дитячих талантів, яким потрібен поштовх для розвитку. Центр дитячої та юнацької творчості відвідують 390 вихованців за своїм вподобанням; дитячо-юнацька спортивна школа готує 176 хлопчиків та дівчаток Олександрівської громади до майбутнього подолання вершин спортивної слави; школа мистецтв охоплює навчанням 139 учнів, які навчаються на художньому, хореографічному та музичному відділах.

Зігріти теплом свого серця, увагою і ласкою тих юних співгромадян, життя яких не схоже на добру казку, допомагає служба у справах дітей. На території Олександрівської громади проживає 30 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. На обліку Служби – 8 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, де батьки неналежним чином виконують свої обов’язки.

Шановні дорослі! Немає в світі більшого щастя, аніж посмішка дитини. Будьте уважні до продовження свого родинного дерева, огорніть любов’ю кожне дитяче серце і тоді маленькі громадяни виростуть гідними людьми й неодмінно стануть нашою гордістю.

В День захисту дітей бажаю дітям і дорослим чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах! Злагоди кожній дитині, кожній родині нашої громади!

З вірою у найкраще дитинство своїх маленьких земляків, селищний голова Людмила Борисевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь