A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту документа державного планування місцевого рівня та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 27.05.2020 08:26
Кількість переглядів: 381

Фото без опису

Повна назва документа державного планування місцевого рівня: проєкт «Схема санітарного очищення Олександрівської селищної ради Олександрівського району Донецької області» (далі – Схема).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування  місцевого рівня: Олександрівська селищна рада

Передбачена процедура громадського обговорення: відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку та проєкту «Схема санітарного очищення Олександрівської селищної ради Олександрівського району Донецької області» розпочато з дня їх оприлюднення, а саме з 27 травня 2020 року та триватиме  до  25 червня 2020 року включно.

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати у письмовій формі (в тому числі і в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проєкту документа державного планування місцевого рівня та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО). Усі зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування місцевого рівня та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Ознайомитися з проєктом Схеми та звітом про СЕО, екологічною інформацією, а також отримати додаткову інформацію можна за адресою:

 84000, Донецька область, Олександрівський район, смт Олександрівка, вул. Центральна,15А, або за телефоном  (06269) 2-10-45 та за посиланням: https://oleksandrivka-gromada.gov.ua/ у розділі «Доступ до публічної інформації».

Зауваження і пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту «Схема санітарного очищення Олександрівської селищної ради Олександрівського району Донецької області» подаються до Олександрівської селищної ради або на електронну поштову скриньку: office@oleksandrivka-gromada.gov.ua

          Відповідальна особа: головний спеціаліст-еколог відділу з питань контролю та інспектування, взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту та військового обліку селищної ради Осадчий Андрій Григорович, тел.066-955-28-45.

       Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів з дня розміщення на сайті.

 

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь