A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

З СІМ'ЯМИ, ДЕ БАТЬКИ НЕНАЛЕЖНИМ ЧИНОМ ВИКОНУЮТЬ СВОЇ БАТЬКІВСЬКІ ОБОВ’ЯЗКИ, ВЕДЕТЬСЯ ПРОФІЛАКТИЧНА РОБОТА

Дата: 22.05.2020 14:44
Кількість переглядів: 915

Фото без опису

За ініціативи служби у справах дітей проведено профілактичні бесіди з сім'ями, де батьки неналежним чином виконують свої батьківські обов’язки. До профілактичної роботи з сім'ями залучились спеціаліст служби у справах дітей Лідія Моргай, директор центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Віра Бахтар, старший інспектор ювенальної превенції Ірина Клачкова.

З метою збереження біологічної родини, недопущення трагічних випадків та жорстокого ставлення до дітей, в даній категорії сімей, батьків  попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків, а також роз’яснено підстави для позбавлення їх батьківських прав.

Особливу увагу члени комісії звернули на умови проживання сімей, забезпечення батьками належного догляду за дітьми, відносини в сім`ї, ставлення батьків до виконання їх батьківських обов`язків, потреби дітей, тощо.

 

 

 

 

− Інтереси та права дітей мають стояти на першому місці, за будь-яких обставин,− зазначає начальниця служби у справах дітей Еліна Мелешко,− вчинки дорослих впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм, тому ми маємо працювати для того, щоб діти, які проживають в сім'ях, де батьки неналежним чином виконують свої батьківські обов’язки, відчували свою необхідність, піклування та доброзичливе ставлення до себе.

Дане питання  потребує подальшого контролю, тому робота служби у справах дітей, Олександрівського відділення поліції та центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді  стосовно сімей, які були запрошені на комісію буде продовжуватися метою соціального та правового захисту дітей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь