A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ НАГАДУЄ: ПРОДАЖ АЛКОГОЛЬНИХ, СЛАБОАЛКОГОЛЬНИХ ТА ТЮТЮНОВИХ ВИРОБІВ НЕПОВНОЛІТНІМ ЗАБОРОНЕНО!

Дата: 14.05.2020 12:04
Кількість переглядів: 482

Фото без опису

13 квітня 2020 року працівники служби у справах дітей Олександрівської селищної ради взяли участь в профілактичному рейді «Діти вулиці» з метою виявлення незаконної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними та тютюновими виробами неповнолітнім на території смт. Олександрівка. Профілактичний рейд проведений спільно з працівниками ювенальної превенції Олександрівського ВП ГУНП у Донецькій області та з ЦСССДМ Олександрівської селищної ради.

Незважаючи на усі застереження і наголошування щодо заборони продажу алкогольних, слабоалкогольних та тютюнових виробів особам, яким не виповнилось 18 років, є випадки продажу зазначених товарів дітям. В такому разі складається адміністративний протокол за ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами». Зараз продавці, які нехтують законом, платять штраф у розмірі 6800 грн за продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів. Новим законопроектом передбачено підвищити штраф до 10 мінімальних зарплат (47 230 грн). Штраф доведеться сплатити не лише власнику або адміністрації магазину, а й продавцю, який безпосередньо продав заборонений товар дітям.

Під час рейду з продавцями торгівельних закладів проведено профілактичні бесіди та інформаційну роботу серед населення. Працівники служби у справах дітей Олександрівської селищної ради звертаються з проханням неухильно дотримуватися вимог чинного законодавства України та не продавати алкогольні слабоалкогольні напої та тютюнові вироби дітям!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь