A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ЗУПИНИМО ПАНДЕМІЮ: БЕЗПЕКА І ЗДОРОВ’Я НА РОБОТІ МОЖУТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ

Дата: 29.04.2020 14:46
Кількість переглядів: 485

Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 №685/2006, щороку 28 квітня, у  Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначають День охорони праці.

Основною та важливою темою сьогодення є боротьба з пандемією смертельно небезпечної недуги коронавірусної хвороби, збереження здоров’я та життя працівників управління, їх сімей, наших відвідувачів.

З цією метою керівником управління виданий наказ «Про заходи щодо запобігання коронавірусу  COVID-19 в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Донецької області», затверджено порядок дій, спрямованих на запобігання й поширення інфекції, та запроваджена дистанційна форма роботи.

Для  максимального обмеження контактів з населенням  фахівці відділів обслуговування громадян  надають консультації з питань пенсійного забезпечення за допомогою «гарячої телефонної лінії», в режимі skype-зв’язку, відповідають на звернення через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України.

Лише документи для оформлення допомоги на поховання приймаються особисто з дотриманням всіх вимог санітарної безпеки, інші заяви подаються через спеціальні бокси.

Осторонь не залишається і профспілковий комітет управління, який оперативно забезпечив працівників індивідуальними засобами безпеки: масками, медичними рукавичками, антисептичними засобами.

Напередодні Дня охорони праці для підвищення обізнаності щодо профілактики та недопущення поширення інфекції на робочих місцях працівників керівництво управління ознайомило працюючих з Контрольним переліком заходів «Профілактика і пом’якшення наслідків поширення COVID-19 на робочому місці».

Бережіть себе – збережете Україну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь