A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

В УМОВАХ КАРАНТИНУ СОЦІАЛЬНО НЕЗАХИЩЕНІ ВЕРСТВИ НАСЕЛЕННЯ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМУЮТЬ ПРОДУКТОВІ НАБОРИ

Дата: 17.04.2020 14:34
Кількість переглядів: 744

Фото без опису

Міністерство соціальної політики України спільно із Національною мережею продуктових магазинів АТБ у період карантину в зв’язку з коронавірусною інфекцією COVID-19 розпочали роботу щодо забезпечення найбільш вразливих верств населення (одинокі громадяни похилого віку старше 80-ти років, та одинокі особи з інвалідністю) продуктовими наборами.

Олександрівський  територіальний центр соціального обслуговування отримав в магазині АТБ м. Добропілля дві партії пакунків з допомогою в кількості 354 штук. Соціальні робітники та в.о. старост, згідно сформованих списків, забезпечили доставку продуктових наборів на території громади та району вищезгаданим категоріям отримувачів соціальних послуг, що перебувають на обліку в територіальному центрі.

Жителі громади, які за нинішніх обставин найбільше потребують підтримки, отримавши такі продуктові набори надзвичайно вдячні за підтримку в складний період. Олександрівська громада щиро дякує Міністерству соціальної політики за реалізацію такого благодійного проекту, який націлений на всебічну підтримку та допомогу соціально незахищеним верствам населення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Нагадаємо, що третього квітня в Україні стартував найбільш масштабний благодійний захід останніх років, який проводять Міністерство соціальної політики України та одна з найбільших торговельних мереж країни — АТБ.  Проект має на меті надати понад півмільйона благодійних наборів соціально незахищеним верствам населення.

Благодійна акція охопить більш як 190 населених пунктів України у 24 областях. До кожного продуктового набору увійшли крупи, макарони, рослинна олія, чай, печиво, цитрусові.

Учасники проекту сподіваються, що й інші представники бізнесу долучаться до благодійного руху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь