A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

УЧНІ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НА ЧАС КАРАНТИНУ ПЕРЕЙШЛИ НА ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ

Дата: 01.04.2020 15:22
Кількість переглядів: 988

Фото без опису

В умовах запровадження карантинних заходів, заклади загальної середньої та позашкільної освіти почали перелаштовуватися на нові дистанційні форми роботи. Вдома дітлахи Олександрівської ОТГ дивляться відеоуроки та надсилають вчителям виконані завдання.

«Таке навчання – не лише вимушений крок, але і добре організована й контрольована самоосвіта з використанням комп’ютерної техніки й комунікаційних мереж», - говорить начальник відділу освіти, сім’ї молоді та спорту Олександрівської селищної ради Ірина Седлецька. 

Підхід до організації дистанційного навчання у кожному закладі освіти обрали індивідуально. Навчання в онлайн–режимі залежить від кожного конкретного класу і конкретного вчителя.

Педагогічний колектив закладів освіти громади запропонував декілька форм організації дистанційного навчання:

  • завдання для різних класів розміщені на гугл диску (на сайтах закладів освіти);
  • посилання на них надсилаються за допомогою віртуальних спільнот в мессенджері Viber або через мережу Facebook ( для 1-4, 5-7, 9 класів);
  • старшокласникам надається перелік віртуальних ресурсів для підготовки до ЗНО, англомовні ресурси для перегляду навчальних відео тощо, що допомагає учням самостійно обрати матеріали, які їм будуть корисні для підготовки до тестування.

Більш детально ознайомитись з системою віддаленого «дистанційного навчання» учнів громади ви можете на сайті відділу освіти селищної ради за посиланням

Наголошуємо на тому, що така система навчання під час карантинних заходів буде ефективною. Але для цього ми просимо батьків допомогти своїм дітям у пошуці завдань, реєстрації на сайтах та в інших питаннях, з якими можуть виникнути проблеми. Ну і не забудьте проконтролювати, щоб учень займався саме навчальними завданнями, а не втрачав час у інтернеті, подбайте про інформаційну безпеку своєї дитини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь