A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

СЕЛИЩНА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ВНЕСЛА ЗМІНИ ЩОДО ОБМЕЖЕННЯ РОБОТИ ДЕЯКИХ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

Дата: 30.03.2020 16:58
Кількість переглядів: 1203

Фото без опису

Олександрівська селищна рада працює над тим, щоб не допустити поширення COVID-19 на території  об’єднаної громади. Відповідні рішення з питань життєдіяльності громади в умовах карантину та погіршення епідеміологічної ситуації приймає селищна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Чергове засідання комісії під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Марича відбулось 25 березня 2020 року.

На розгляд членів комісії були винесені наступні питання:

1. Виконання пункту 7 протоколу № 4  від 25 березня 2020 року позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, протоколу № 8 від 26 березня 2020 року засідання комісії з питань техногенного-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Донецької облдержадміністрації. По даному питанню заслухали  начальника відділу з питань контролю та інспектування, взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту та військового обліку  Олексія Галатенко, визначили та затвердили перелік об’єктів соціальної сфери які можливо буде додатково переобладнати у лікувальні заклади для стаціонарного лікування хворих на  COVID-19 на випадок перевантаження закладів охорони здоров’я.

2. Про затвердження Плану дій з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та запобігання можливому поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

3. Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19» (зі змінами) та переведення єдиної державної системи цивільного захисту у режим надзвичайної ситуації, а також продовження карантину на 30 днів до 24 квітня 2020 року.

По третьому питанню вирішили рекомендувати виконавчому комітету Олександрівської селищної ради внести  зміни у вищезазначене рішення з урахуванням змін   до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19» (зі змінами).

Зміни передбачають наступні заходи:

-  дозволити роботу суб’єктам господарювання які здійснюють торгівлю продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садівним матеріалом, засобами зв’язку;

- дозволити провадження банківської та страхової діяльності, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, з ремонту комп’ютерів і побутових пристроїв;

- дозволити торгівельну діяльність та діяльність з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень.

Всі зазначені суб’єкти господарювання можуть впроваджувати свою діяльність лише за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних норм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь