A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДЕПУТАТСЬКИЙ КОРПУС ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРИЙМАЄ РІШЕННЯ В ШТАТНОМУ РЕЖИМІ

Дата: 24.03.2020 11:54
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

28 чергова сесія Олександрівської селищної ради відбулась 23 березня під головуванням секретаря селищної ради Василя Лук’янчикова.

На розгляд депутатів було винесено 40 питань порядку денного, серед яких - про внесення змін та доповнень в рішення селищної ради про бюджет та програму соціально-економічного розвитку, затвердження доповнень до переліку адміністративних послуг ЦНАПу, його регламенту, інформаційних та технологічних карток. Також, під час засідання розглянули 24 земельних питання.

Як зауважив секретар селищної ради Василь Лук’янчиков, засідання сесії відбулося  за графіком, не дивлячись на епідеміологічну ситуацію. Адже, депутатський корпус розглянув надважливе сьогодні питання – передачу коштів районному бюджету на співфінансування протиепідеміологічних заходів, пов’язаних із запобіганням поширенню коронавірусу.

Фото без опису

Начальник економічного відділу селищної ради Ірина Дівульська винесла на розгляд проєкт рішення про затвердження переліку проєктів, реалізація яких планується за рахунок державної субвенції на підтримку розвитку територіальних громад. До переліку внесені проєкти модернізації закладів освіти, спрямовані на покращення умов у школах та навчально-виховних комплексах.

Під час засідання депутати затвердили проєктну документацію ремонту приміщень  Новоолександрівського та Мирнодолинського НВК, покрівель Новоолександрівського НВК та спортивної зали Петрівського ЗЗСО.

По кожному питанню, що були винесені на розгляд сесії,  прийнято відповідне рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь