A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПРО ПРИЗОВ НА СТРОКОВУ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ

Дата: 23.03.2020 11:53
Кількість переглядів: 486

Фото без опису

НАКАЗ

№ 28

 

«11» березня 2020 р.                                                                  м. Добропілля

 

ПРО ПРИЗОВ НА СТРОКОВУ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ

 

  1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та Указу Президенту України від 14 січня 2020 року № 13/2020 з 01 квітня 2020 року по 30 червня 2020 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.
  2. Явці на призовну дільницю Добропільського та Олександрівського районів для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2002 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1993 – 2002 р.р., у яких закінчилась відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.
  3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: місто Добропілля, вулиця Незалежності, 33, у встановлений час з документами, що зазначені в повістках.

Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до Добропільського об’єднаного міського військового комісаріату з 01 квітня 2020 року в десятиденний строк та мати при собі документи, які засвідчують особу.

  1. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Добропільського та Олександрівського районів, зобов’язані негайно повернутись до місця постійного проживання та з’явитись у міський військовий комісаріат для проходження призовної комісії.
  2. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форм власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень, для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.
  3. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність, згідно з законодавством.

 

Військовий комісар

Добропільського об’єднаного міського військового комісаріату

підполковник                                                                                       С. Пометун


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь