A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

В ОЛЕКСАНДРІВЦІ ВІДБУВСЯ ПУБЛІЧНИЙ ЗВІТ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ПРО РОБОТУ ЗА 2019 РІК

Дата: 26.02.2020 11:38
Кількість переглядів: 968

У вівторок, 25 лютого, у актовій залі школи мистецтв відбувся звіт селищного голови Людмили Борисевич про роботу селищної ради та її виконавчих органів за 2019 рік перед мешканцями Олександрівки. Основною метою заходу було ознайомлення жителів громади з виконаною роботою, вислухати всі хвилюючі питання, пропозиції та зауваження, щоб взяти їх до уваги та опрацювання в подальшій роботі.

Голова громади доповіла окремо по кожній сфері життєдіяльності громади: аграрний сектор, бюджет, економічний потенціал, соціальний захист населення, житлово-комунальне господарство, безпека, екологія, освіта та культура.

Людей у залі зібралося близько 180 чоловік – всі хотіли дізнатися про рік минулий «з перших вуст», а не з сумнівних джерел інформації. Були присутні активні та небайдужі до життя громади мешканці як приватного сектору, так і мікрорайону Олександрівки, депутати, голова районної ради  Федір Мороз, працівники райдержадміністрації, установ та організацій що працюють на території селища.

Очільниця громади акцентувала увагу на забезпеченні належного функціонування дошкільних, загальношкільних та позашкільних навчальних закладів, закладів культури, спорту та медичних установ, що обслуговують населення громади.

Для зручності під час доповіді на екран були виведені діаграми з показниками роботи селищної ради. Селищний голова детально зупинилася на інвестиційній діяльності селищної ради, проекти, що були реалізовано протягом звітного періоду.

«В році, що минув ми були свідками  успішної реалізації запланованих проектів  та вирішення питань, які виникали в процесі життєдіяльності на території нашої громади», - відмітила селищний голова.

Особливу увагу мешканців Олександрівки звернули на питання житлово-комунального господарства, послуги комунального підприємства «Віднова», ВО «Дружківкатепломережа» та КП «Вода Донбасу».

«На завершення варто сказати, що всім здобуткам минулого року селищна рада завдячує, перш за все,  праці  та наполегливості виконавчого комітету,  депутатів  селищної ради, керівників  підприємств, установ та організацій,  громадським організаціям та всім  жителям  нашої громади, хто  підтримував  і допомагав  селищній раді у виконанні  заходів  по соціально-економічному розвитку громади, хто не словами, а справами  доводив  свою небайдужість  до  становлення і  розвитку  нашої громади», - завершила публічний звіт Людмила Борисевич.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь