A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

У ВИСОКОПІЛЛІ ЗАСЛУХАЛИ ЗВІТ ГОЛОВИ ПРО РОБОТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ У 2019 РОЦІ

Дата: 21.02.2020 14:19
Кількість переглядів: 849

Фото без опису

Високопільці та запаромар’ївці зустрілись з селищним головою та керівниками структурних підрозділів селищної ради під час виїзного звіту голови. Більше трьох годин мешканці старостинського округу дізнавалися про роботу органів місцевого самоврядування у 2019 році, ставили питання, говорили про проблеми, які не вдається вирішити на рівні в.о. старости.

За минулий рік на території Високопільського старостинського округу реалізовано проект бюджету участі – тут мешканці за підтримки селищної ради встановили майданчик з вуличними тренажерами, працює спортивний інструктор установи «Спорт для всіх», велась активна робота з благоустрою території, замінено димохід в котельні закладу освіти. Пойстійно ведеться робота з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, саме у селі Запаро-Мар’ївка в минулому році придбано житло для дівчини з числа дітей-сиріт.

Важливим питанням для мешканців округу залишається водопостачання, через замулення ставків вода з криниць зникає, і її не вистачає навіть на технічні та господарські потреби. Також, мешканці звернулися з проханням встановити дорожні знаки обмеження руху вантажних автомобілів селом. Дані питання прийняті до відома і найближчим часом буде здійснено відповідні дії для їх вирішення.

Фото без опису

Мешканці сіл висловили подяку селищному голові та в.о. старости Ірині Ляшенко за роботу у напрямку розвитку та покращення умов проживання на території старостинського округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь