A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

СОЦІАЛЬНІ СЛУЖБИ ГРОМАДИ ПРАЦЮЮТЬ НА ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ У СІМ'ЯХ, ЩО ОПИНИЛИСЬ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Дата: 21.02.2020 09:22
Кількість переглядів: 711

Фото без опису

Профілактичний рейд на територіях Мирнодолинського старостинського округу, сіл Дмитро-Дар’ївка та Варварівка провели Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служба у справах, представники поліції, управління соціального захисту населення райдержадміністрації та в.о. старост сіл.

Під час рейду перевірили умови проживання та розвитку дітей в сім'ях, які перебувають в групі ризику та потребують надання соціальних послуг.

Головне завдання соціальних служб – зберегти сімейне середовище, попередити вилучення дітей до закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Для цього з батьками були проведені бесіди щодо належного виконання ними батьківських обов’язків, створення та дотримання належних умов проживання та виховання дітей. Особливу увагу приділено цільовому використанню одноразової допомоги при народженні дитини в даних сім’ях, надано роз’яснення щодо раціонального використання коштів,. З членами сімей проведено профілактичні бесіди щодо шкідливості тютюнопаління та зловживання алкоголем.

Відносно однієї сім’ї подано пропозиції, щодо припинення виплат державних соціальних допомог у зв’язку з нецільовим використанням, та складено протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками та особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь