A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВІДКРИТИЙ МАЙДАНЧИК ДЛЯ СПІЛКУВАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З НАСЕЛЕННЯМ ПРОЙШОВ У ОЧЕРЕТИНСЬКОМУ ТА НЕКРЕМЕНСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГАХ

Дата: 20.02.2020 11:16
Кількість переглядів: 900

Активні мешканці Некременського та Очеретинського старостинського округів зустрілись з селищним головою Людмилою Борисевич в рамках виїзного звіту голови. Жителі сіл цікавилися, що змінилося з моменту реформи децентралізації та як живе Олександрівська селищна рада у статусі об’єднаної територіальної громади.

Найбільш значущими питаннями, на які звернули увагу жителі громади, була житлово-комунальна сфера, а саме водопостачання, благоустрій, освітлення населених пунктів, не менш важливим є і зайнятість населення.

Так, на території Очеретинського округу працює приватне підприємство «Лактус», яке не тільки забезпечує робочі місця, а й є одним з основних бюджетоутворюючих підприємств громади.

У селі Некременне інша ситуація – тут люди в своїй більшості самостійно обробляють земельні ділянки та є самозайнятими. За чисельністю громадян, які самостійно обробляють земельні частки (паї), Некременне знаходиться на третьому місці серед всіх старостинських округів.

Селищний голова Людмила Борисевич вкотре закликала жителів, особливо молодь, відкривати власний бізнес, писати проекти по замозайнятості. «В бюджеті громади передбачені кошти на підтримку створення малих агроформувань, - зазначила очільниця громади. – Дуже шкода, що в минулому році жоден мешканець громади не скористався цією можливістю. Селищна рада дає гроші тим, хто прийде з ідеєю власного підприємництва та втілить її у формі бізнес-проекту. Ці кошти не потрібно повертати, потрібно лише працювати самому та створювати нові робочі місця».

Про медичне обслуговування лікарями сімейної медицини мешканцям розповів головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Олександр Гусак.

На всі питання, які надійшли від жителів впродовж відкритого діалогу, голова громади, спеціалісти селищної ради, в.о. старост надали змістовні відподі. А ті завдання, що були поставлені громадянами перед органами місцевого самоврядування, взято на особистий контроль та враховано в роботі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь