A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПОДВИГ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ ВШАНУВАЛИ В ОЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 15.02.2020 12:59
Кількість переглядів: 935

Фото без опису

Святковий захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбувся в Олександрівці 15 лютого в концертній залі школи мистецтв. Привітати воїнів-інтернаціоналістів, яких залишилося 38 чоловік на території Олександрівщини, прийшли керівництво громади та району, сім’ї афганців, делегації мешканців та учнівської молоді зі всіх старостинських округів, громадськість. Воїнів-інтернаціоналістів поіменно згадали та запросили на сцену, аби вшанувати їх подвиг та героїзм.

Фото без опису

З вітальним словом до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Геннадій Мар’яненко та селищний голова Людмила Борисевич.

Фото без опису

Людмила Борисевич у своєму виступі зазначила, що  пам'ять про подвиг кожного інтернаціоналіста, як невгасимий вогонь, горить і горітиме в серцях багатьох поколінь вічним нагадуванням про безглузду жорстокість і нещадність війни до людського життя. І кожен день повинен бути прожитий в ім'я Добра, Любові та збереження Миру на землі.

Фото без опису

Ветерани війни в Афганістані Сергій Комарницький, Тарас Корнілов та Євген Бобровський виконували пісні про горнило страшних подій, яки вони пережили під час служби і продовжують переживати в душі щодня.

Фото без опису

Працівники відділу культури, розвитку туризму та краєзнавства селищної ради підготували театралізований сценарій, за яким присутні пережили ту маленьку частку переживань та болі, яких зазнали афганці, їх рідні та близькі.

Фото без опису

Фото без опису

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих, хто віддав своє життя на чужій землі заради миру, та поклали квіти до меморіалу. Після чого військові побратими поїхали на могили загиблих Володимира Косова, Валерія Нитніка, Миколи Лісняка та до родини зниклого без вісти Олексія Казюка.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь