A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ЗВІТУЄ ПРО РОБОТУ ЗА МИНУЛИЙ РІК ПЕРЕД МЕШКАНЦЯМИ ГРОМАДИ

Дата: 14.02.2020 14:51
Кількість переглядів: 829

Фото без опису

З початку лютого мешканці Олександрівської об’єднаної територіальної громади мають змогу ознайомитися особисто з результатами роботи селищної ради та виконавчого комітету – звітом селищного голови за 2019 рік. Публічні зустрічі очільниці громади Людмили Борисевич з мешканцями сіл пройшли в Мирнодолонському, Петрівському Другому, Беззаботівському, Золотопрудському та Новоолександрівському старостинських округах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На заходах присутні начальники структурних підрозділів селищної ради, в.о. старост, місцеві депутати, активісти сіл.

Формат зустрічей передбачає сам звіт, в ході якого селищний голова Людмила Борисевич  презентувала присутнім результативні досягнення команди з основних сфер життєдіяльності громади.  Після чого мешканці ставили питання та надавали пропозиції.

Під час спілкування,  мешканців цікавили питання оформлення земельних ділянок, соціального захисту населення, медичного обслуговування, зокрема прийом сімейними лікарями у ФАПах, питання нарахування субсидій.

Спеціалісти селищної ради та управління соціального захисту населення надавали роз’яснення на місці. Всі питання, пропозиції та зауваження, озвучені під час зустрічей, були прийняті до уваги, зафіксовані та передані відповідним структурам в роботу і взяті під особистий контроль селищного голови.

Наступного тижня звіт голови матимуть змогу заслухати мешканці Некременського, Високопільського, Очеретинського та Михайлівського старостинських округів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь