A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВЗАЄМОДІЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ: ПРАЦЮЄМО НА РЕЗУЛЬТАТ

Дата: 13.02.2020 10:48
Кількість переглядів: 429

11 лютого фахівці Олександрівського районного центру зайнятості провели робочу зустріч з головою організації роботодавців Олександрівського району Володимиром Левченко за участю суб`єктів малого та середнього бізнесу.

Директорка центру зайнятості  Наталя Дудник щиро подякувала роботодавцям за взаєморозуміння, активну позицію в забезпеченні легальної праці, адже саме роботодавці в сучасних умовах є домінуючою силою на ринку праці: розвивають економіку, наповнюють бюджет, створюють нові робочі місця. 

 «Ми прагнемо зробити свої послуги максимально доступними та комфортними, освоюємо та впроваджуємо нові сучасні технології – відео резюме, відео презентації вакансій, он-лайн співбесіди, комунікації через соціальні мережі тощо. На сьогодні роботодавці мають можливість створення «Електронного кабінету роботодавця», який зорієнтований на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня комфорту під час взаємодії зі службою зайнятості» - наголосила Н.Дудник.

Рекрутери центру зайнятості розповіли про запровадження проекту «Консультант роботодавця», який дозволить  суттєво розширити канали пошуку вакансій та шукачів роботи, сформувати найбільшу, а головне актуальну і достовірну базу даних, надавати адресні, спеціалізовані та ефективні послуги з використанням зручних електронних сервісів, дієво вирішувати кадрові проблеми роботодавців та скоротити терміни укомплектування вакансій.

В ході зустрічі часники заходу обговорили єдину систему співпраці в сфері зайнятості та  висловили свої пропозиції щодо вдосконалення спільної роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь