A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВЧИТЕЛЬКА ПЕТРІВСЬКОЇ ШКОЛИ ПОСІЛА ДРУГЕ МІСЦЕ У РЕГІОНАЛЬНОМУ ЕТАПІ КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2020»

Дата: 30.01.2020 10:59
Кількість переглядів: 678

Фото без опису

Цей рік запам’ятається своїм числом – 2020. Щасливим початком року він став для нашої землячки. Цифра 2 стала її щасливою зіркою.

Вчителька Петрівського закладу освіти Олександрівської селищної ради виборола ІІ місце у другому, регіональному турі всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2020» в номінації  «Образотворче мистецтво».

Але справа, звісно, не тільки в цифрах. Оксана Миколаївна заслужено дійшла до своєї нагороди. І це було зовсім нелегко – позаду багато творчих напрацювань, відкритих уроків, безліч прочитаної літератури тощо. У неї 30 років педагогічного стажу, а це дуже багатий досвід роботи з дітьми.

Також хочеться сказати ще декілька добрих слів на адресу педагога. О.М. Овчаренко неодноразово брала участь та ставала лауреатом районного конкурсу «Вчитель року» з музичного мистецтва. Діти з великим заохоченням чекають на уроки образотворчого мистецтва, музики та фізичного виховання своєї наставниці. І вчитель завжди радіє всім успіхам та досягненням своїх учнів.

Фото без опису

Цього ж разу нагородили особисто Оксану Миколаївну. На урочистому заході вона отримала Почесну грамоту лауреата та цінний подарунок від департаменту освіти та науки Донецької облдержадміністрації, Донецької обласної організації працівників освіти і науки, Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та від видавничої групи «Основа».

Підтримали та привітали нашу переможницю  24 січня  у м. Краматорськ, де на базі місцевої школи № 16 і відбулася церемонія нагородження переможців, Ірина Седлецька – начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Олександрівської селищної ради та Петро Ніколенко – голова профспілки працівників освіти.

Фото без опису

Бажаємо Оксані Овчаренко яскравого успіху та творчих перемог у подальших планах та починаннях. Нехай у Ваших задумах буде мудрість, у професійних справах – підтримка однодумців, у серці – тепло й сонячно від учнів, яких Ви навчаєте, а все добро вертається сторицею.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь