A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

В ГРОМАДІ ВІДБУЛИСЬ ЗАХОДИ З НАГОДИ 101-Ї РІЧНИЦІ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 24.01.2020 15:28
Кількість переглядів: 656

Фото без опису

«З Україною в серці» - під таким гаслом 21 січня Олександрівською публічною бібліотекою проведено святкові заходи на честь 101-ї річниці Соборності України.

У них взяли участь близько ста учнів 3-5 класів місцевої школи.

Це був надзвичайний урок – квест- подорож, під час якого діти подорожували Україною, виявляючи свої знання про унікальну країну, у якій вони проживають. Учні вкотре переконались, що її потрібно любити. Оберігати, шанувати традиції українського народу, адже незабаром вони поведуть у щасливе майбуття.

22 січня з нагоди 101-ї річниці Соборності України проведено тематичну програму «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг».

Фото без опису

Активними учасниками заходами стали мешканці Олександрівської ОТГ. Емоційно, на високому патріотичному та естетичному рівні присутні мали змогу поглибити знання про історію виникнення свята Соборності України, пригадати ст.20 Конституції України, ознайомитися з цікавими фактами про Україну, з вирішальними подіями цього дня.

Віршовані твори надихали глядачів почуттям глибокої любові до Батьківщини, рідного слова, почуттям національної гідності.

У рамках заходу пройшов флешмоб «Ланцюг єдності» в якому взяли участь старостинські округи. Гарний настрій дарували вокальні колективи «Нова хвиля», «Прем’єра», вокальний гурт «Дівчата», тріо «Терція» та учень 8 класу фортепіанного відділу школи мистецтв Денис Шпак.

Фото без опису

У закладах культури громади 21-22 січня пройшли тематичні заходи присвячені Дню Соборності України. Присутнім було продемонстровано спецпроекти, документальні фільми про історичний момент. На заходах лунали теплі слова, вірші та пісні. Також серед учасників проведено квести та вікторини на знання історії своєї країни. По завершенню заходів усі могли об’єднатися  в "живий ланцюг" єднання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь