A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

У МИХАЙЛІВЦІ ЮВІЛЯРКУ ПРИВІТАЛИ З 85-РІЧЧЯМ

Дата: 15.01.2020 11:07
Кількість переглядів: 1150

В середині січня гостинно відкрили двері своєї оселі родина Бохонок. 12 січня свій ювілейний День народження – 85 років – святкувала Любов Григорівна, корінна жителька села Михайлівки. Привітав ювілярку в.о. старости Михайлівського старостинського округу Олександр Кононенко, вручив привітального листа від селищного голови Людмили Боричевич та подарував пам’ятний дарунок.

На даний час проживає літня жінка з сім’єю онука, який трепетно відноситься до бабусі – вона є взірцем для нього чесності, порядності та людяності.

Любов – дуже красиве та співзвучне ім’я, і жінка не дарма його отримала – за все своє життя дарувала любов спочатку 4 дітям, потім 6 онукам та 8 правнукам. І зараз, не дивлячись на поважний вік, в серці Любові Григорівни її достатньо для інших, хто в ній має потребу.

А свою любов – кохання всього життя – зустріла у себе в селі, куди приїхав жити примусово переселений з Західної України хлопець Ярослав. Дівчина з теплотою в душі згадує ті часи, коли молоде подружжя одружилося та вчилося жити разом: приймати спільні рішення, виховувати дітей та працювати.

Працювала Люба у колгоспі дояркою. Безсонні ночі, тяжкі відра з парним молоком, надоєним не доїльними апаратами (раніше про таке можна було тільки мріяти), а натрудженими руками кожну окрему корівку. Але жінці це подобалося – інакше як пояснити цілих 47 років стажу на фермі.

Та окрім роботи, жінка любила порядок вдома та надворі. Недарма у них на заборі надовго прижилася  табличка «Двір зразкового порядку». І це була заслуга як Любові Григорівни, так і всієї родини, де діти змалечку були привчені мамою до порядку та краси навкруги. За що вони зараз їй дуже вдячні та шанують свою рідненьку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь