A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

В ОЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ СВОЇ ДВЕРІ ДВА НОВИХ МОЛОДІЖНИХ ЦЕНТРИ

Дата: 02.01.2020 14:51
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

В селах Мирна Долина та Новополтавка Олександрівської громади  запрацювали два нові  молодіжні центри. Для сільської молоді збудували простір, де вони зможуть втілювати свої ідеї та креативні задуми у життя, проводити час з друзями, розвивати свій творчий потенціал.

Олександрівський селищний голова наголосила на тому, що  центри мають бути тими закладами, де постійно вирує життя. «Ми чуємо молодь і всіляко сприяємо її розвитку. Від себе маю побажання – хочу, щоб усі триста шістдесят п’ять днів на рік тут вирувало життя: постійно проходили заходи, тренінги, лекції, майстер-класи, змістовне дозвілля», – зазначила Людмила Борисевич.

Фото без опису

Будівництво молодіжних центрів відбулось в рамках обласної програми «Гідна країна для гідних людей» на умовах співфінансування обласного та місцевого бюджетів – 50 на 50.

Вартість проекту молодіжного центру у Мирній Долині склала 1 мільйон 86 тисяч гривень,  у Новополтавці – 1 мільйон 497 тисяч гривень.

В рамках проекту було відремонтовано приміщення, закуплено обладнання та меблі. Відмінність центрів в тому, що окрім мультифункціональних залів зі сценою обладнано спортивні зали з тренажерами, роздягальнями та санвузлами.

Фото без опису

Свої двері молодіжні простори відкрили у листопаді 2019 року. Відтепер сільська молодь може займатися спортом, відвідувати вокальні та декоративно-ужиткові гуртки, займатися самореалізацією. Один із важливих напрямів роботи молодіжних центрів – національно-патріотичне виховання.

«Двері закладів відкриті для усіх, хто прагне саморозвитку, заняття – безкоштовні, – говорять організатори та наголошують, що в Молодіжних центрах можна не лише працювати та долучатися до соціальних та культурних програм, а й відпочивати та знайомитися з новими друзями».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь