A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

НАЙМОЛОДШІ СПОРТСМЕНИ ДЮСШ КОЛОСОК ЗМАГАЛИСЯ ЗА ПЕРШІСТЬ З ФУТЗАЛУ

Дата: 16.12.2019 13:35
Кількість переглядів: 717

Кожен рік дитячо-юнацька спортивна школа «Колосок» проводить змагання серед своїх спортсменів, які присвячені дню Святого Миколая. Нагороди  та  подарунки надають  спонсори, до яких звертається школа.

Так, 14 грудня  в спортзалі спорткомплексу «Фізташка»  відбулися  змагання з міні-футболу серед  наймолодших  спортсменів ДЮСШ «Колосок» 2009-2010 років народження.

У змаганнях брали  участь 4 команди: команда Новоолександрівського НВК, команда Петрівського ЗЗСО  та дві команди  Олександрівського ЗЗСО. На ці змагання прийшли подивитися та повболівати за своїх дітей мами та дідусі.  Четверте місце посіла команда  Олександрівського ЗЗСО (другий склад), третє місце зайняла команда Новоолександрівського  НВК,  на другому місці – команда Петрівського ЗЗСО і перше місце виборола команда першого складу Олександрівського ЗЗСО.

Висловлюємо щиру подяку спонсору – директору  ТОВ «ДОНМЕГАПРОЕКТ» (м. Лиман) Ірині  Вікторівні  Шеховцовій, яка з великим задоволенням  привітала  дітей, побажала успіхів у спорті та нагородила грамотами, призами та солодкими подарунками, а спортивній школі були вручені футзальні м’ячі. Також висловлюємо щиру подяку Олександру Германовичу Алєшкову за наданий спортзал для проведення змагань з міні-футболу.

Сподіваємось, що в майбутньому юні спортсмени ДЮСШ «Колосок» не залишуться без підтримки дорослих.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь