A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВІТАЄМО ЮВІЛЯРА СЕЛА ПЕТРІВКА ПЕРША

Дата: 02.12.2019 12:33
Кількість переглядів: 500

Жителька с. Петрівка-1 Раїса Іванівна Єжолова 30 листопада відсвяткувала свій 85-й день народження.
Поважну дату довгожителька зустріла в родинному колі. З вітаннями та подарунками до оселі ювілярки завітав заступник селищного голови Сергій Марич, який вручив Раїсі Іванівні букет квітів, подарунок та привітальний  лист від голови Олександрівської ОТГ Людмили Борисевич.
«Низький уклін Вам за ту складну життєву дорогу по якій Ви пройшли гідно, будучи учасником історичних подій, за Вашу невтомну працю на благо майбутнього покоління!», - йшлося в привітанні.
І з цими словами не можна не погодитися. Раїса Іванівна має багато похвальних грамот за трудові досягненні в сфері торгівлі – 35 років жінка працювала продавцем у місцевому магазині. До сих пір її пам’ятають односельці, як добру, чуйну людину, яка завжди була готова прийти на допомогу, хто в цьому мав потребу. За своє життя виховала двох синів, двох онуків, а зараз тішиться трьома правнуками, які дуже люблять свою прабабусю.
Жінка була вдячна, що її не забувають, зі сльозима на очах проводжала представників громади, від яких лунали слова привітань, побажання щастя, світла в душі і вогника надії в серці, затишку в оселі, люблячих близьких за столом і доброї щирої посмішки!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь