A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОСВІТЯНИ ОЛЕКСАНДРІВЩИНИ ПІДВЕЛИ ПІДСУМКИ КОНКУРСУ "УЧИТЕЛЬ РОКУ"

Дата: 29.11.2019 08:40
Кількість переглядів: 917

Фото без опису

Багато років поспіль відділ освіти, методичний кабінет збирає на традиційне свято талановитих освітян, які демонструють високий рівень професійної підготовки та педагогічної майстерності у конкурсі «Учитель року».

28 листопада настав час підведення підсумків «Учитель року-2020» - час вшанування відважних, одержимих педагогів, що наважилися піти на випробування, аби утвердити своє професійне «Я не заради слави…»

Привітала переможців, лауреатів та дипломантів конкурсу голова оргкомітету І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020», начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Ірина Седлецька:

Фото без опису

«Я безмежно поважаю вчителів. Конкурс мотивує вас бути кращими, як серед своїх колег, так і серед своїх вихованців. Дякую вам за вашу завзяту і професійну працю, бажаю, щоб ваші результати завжди були оцінені на" відмінно ", а творчий потенціал, невичерпний ентузіазм та наполеглива праця завжди допомагали вам досягти омріяної мети».

Цього року конкурс проходив за такими номінаціями: «Початкові класи», «Зарубіжна література», «Історія», «Хімія», «Образотворче мистецтво».
Так, у номінації «Початкові класи» грамотою «Переможниця конкурсу» нагородили Ірину Копійко (Олександрівський ЗЗСО); грамотою за зайняте ІІ місце – Світлану Прідьму (Михайлівський ЗЗСО); грамоту «Дипломант конкурсу» отримала Наталя Кузьмічова (Староварварівський ЗЗСО).

Почесні грамоти в номінації «Зарубіжна література» отримали: Юлія Поліщук з Високопільського ЗЗСО (ІІ місце), Ріта Скабьолко з Олександрівського ЗЗСО (ІІ місце) та Ганна Тімченко зі Староварварівського ЗЗСО (дипломант конкурсу).

Оплесками зустрічали на сцені переможця конкурса у номінації «Історія» Світлану Кострікову (Очеретиський ЗЗСО), Надію Момот (Золотопрудський ЗЗСО) за зайняте ІІ місце, Романа Ярового (Новоолександрівський ЗЗСО), який отримав грамоту за ІІІ місце в конкурсі.

Фото без опису

У двох наступних номінаціях нагороду отримали вчителі Петрівського ЗЗСО. В номінації «Хімія» - Людмила Лупол (ІІІ місце) та в номінації «Образотворче мистецтво» - Оксана Овчаренко, яка посіла ІІІ місце у конкурсі «Учитель року-2020».

Церемонію нагородження найсумлінніших працівників галузі провела Ірина Седлецька. Всім присутнім на сцені педагогам були вручені почесні грамоти та подарунки ві профспілки відділу освіти.

Фото без опису

Свої таланти та гарний настрій в цей день вчителям дарували танцювальні колективи ЦДЮТ та колектив художньої самодіяльності Новоолександрівського СБД.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь