Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

КОМАНДА З ФУТЗАЛУ «КОЛОС» ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ОТГ БЕРЕ УЧАСТЬ У ЧЕМПІОНАТІ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 25.11.2019 15:17
Кількість переглядів: 1230

Фото без опису

У суботу, 23 листопада стартував чемпіонат Донецької області з футзалу сезону 2019/2020 року. Команди учасники були розбиті на 3 групи за географічним принципом. Команда «Колос» Олександрівської ОТГ попала в групу «А» де заявлені 12 команд. Базовим майданчиком для колективів, що знаходяться в центрі та півночі області, обрано спортивний комплекс ДДПУ( м. Слов’янськ, вул. Вчительська,48а).

Фото без опису

«Колос» свій перший матч проводив в неділю, 24 листопада. На наших футзалістів чекало нелегке випробування з командою «Адора» м. Слов’янськ. Поєдинок вмістив у себе все, що потрібно вболівальнику: велику кількість моментів та голів, справжню інтригу протистояння та несамовиту боротьбу впродовж усього матчу. Початок поєдинку був повністю за Адорою. Вони впевнено розпочали, та забили швидкий гол, а до середини першого тайму рахунок був вже 3:1 на їхню користь. Але все ж таки «Колос» проявив характер і на перерву команди пішли за рахунку 3:3. Другий тайм вийшов зовсім іншим, на відміну від першого. Тепер вже «Колос» забивав, а «Адора» наздоганяла.

Фото без опису

Команди ще по три рази розписалися у воротах суперника. А за 3 хвилини до завершення поєдинку сталася преломна мить, Слов’янці випустили п'ятого польового гравця замість воротаря, але сталося не так, як гадалося і чисельну перевагу не змогли втілити в перемогу і отримали ще три голи в свої ворота. Остаточний рахунок матчу 7:9 на користь гостей з Олександрівки.

Фото без опису

По три голи забили Володимир Суходольський та Артем Дівульський. Двічі відзначився Гаврик Сергій та одного разу влучним був Бєловол Сергій.  До стадії плей-офф вийдуть чотири кращих колективи нашої групи, з групи «В» та «С» виходять по два колективи. Наступна гра чекає «Колос» вже в суботу 30 листопада з командою «Legion-XXI» м. Краматорськ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь