Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

КОМАНДА З ФУТЗАЛУ «КОЛОС» ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ОТГ БЕРЕ УЧАСТЬ У ЧЕМПІОНАТІ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 25.11.2019 15:17
Кількість переглядів: 1239

Фото без опису

У суботу, 23 листопада стартував чемпіонат Донецької області з футзалу сезону 2019/2020 року. Команди учасники були розбиті на 3 групи за географічним принципом. Команда «Колос» Олександрівської ОТГ попала в групу «А» де заявлені 12 команд. Базовим майданчиком для колективів, що знаходяться в центрі та півночі області, обрано спортивний комплекс ДДПУ( м. Слов’янськ, вул. Вчительська,48а).

Фото без опису

«Колос» свій перший матч проводив в неділю, 24 листопада. На наших футзалістів чекало нелегке випробування з командою «Адора» м. Слов’янськ. Поєдинок вмістив у себе все, що потрібно вболівальнику: велику кількість моментів та голів, справжню інтригу протистояння та несамовиту боротьбу впродовж усього матчу. Початок поєдинку був повністю за Адорою. Вони впевнено розпочали, та забили швидкий гол, а до середини першого тайму рахунок був вже 3:1 на їхню користь. Але все ж таки «Колос» проявив характер і на перерву команди пішли за рахунку 3:3. Другий тайм вийшов зовсім іншим, на відміну від першого. Тепер вже «Колос» забивав, а «Адора» наздоганяла.

Фото без опису

Команди ще по три рази розписалися у воротах суперника. А за 3 хвилини до завершення поєдинку сталася преломна мить, Слов’янці випустили п'ятого польового гравця замість воротаря, але сталося не так, як гадалося і чисельну перевагу не змогли втілити в перемогу і отримали ще три голи в свої ворота. Остаточний рахунок матчу 7:9 на користь гостей з Олександрівки.

Фото без опису

По три голи забили Володимир Суходольський та Артем Дівульський. Двічі відзначився Гаврик Сергій та одного разу влучним був Бєловол Сергій.  До стадії плей-офф вийдуть чотири кращих колективи нашої групи, з групи «В» та «С» виходять по два колективи. Наступна гра чекає «Колос» вже в суботу 30 листопада з командою «Legion-XXI» м. Краматорськ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь