A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

АГРАРІЇ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

Дата: 15.11.2019 11:16
Кількість переглядів: 911

Фото без опису

Виставкою короваїв, презентацією плодів кропіткої сільськогосподарської праці, вшануванням кращих господарів землі відзначили в Олександрівській громаді найголовніше свято року – День працівників сільського господарства. В концертній залі школи мистецтв відбулось свято, що традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.

На святковий захід зібралися керівники і працівники сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств громади, власники особистого селянського господарства, трудівники полів і ферм.

Розділити радість святкування та висловити глибоку повагу за невтомну працю, мудрі рішення, особисте вболівання за справу, завітали селищний голова Людмила Борисевич та начальник управління земельних відносин та АПК Володимир Кисловський.

Голову громади зустрічали запашним короваєм – символом миру, достатку та добробуту кожної української оселі.

Фото без опису

«Я тримаю в руках не коровай – а справжню святиню, у якій зібралися часточки ваших щирих сердець, натруджених рук, ваша мудрість, важка та велика праця. В ньому - частинка кожного, хто працює на землі, хто знає справжню ціну хлібу! – звернулася до господарів землі селищний голова Людмила Борисевич. -  Розумом і руками, серцем і душею цілий рік ви працюєте, аби цей коровай опинився на нашому столі. Всі присутні і відсутні в цій залі причетні до складного процесу аграрної промисловості, яка дарує добробут нашій громаді та достаток кожній родині!»

Зі святкової сцени лунали слова вдячності і пошани за любов до рідної землі, за плідну працю на ній, за все, що роблять аграрії для  покращення життя кожної людини своєї громади, для кожної родини сільської та хліборобської Олександрівщини.

Під час урочистостей було відзначено й нагороджено Почесними Грамотами та пам’ятними дарунками кращих у агропромисловому комплексі громади.

Фото без опису

Святковий концерт з театралізованими постановками організували для аграріїв працівники та учасники художніх колективів відділу культури, розвитку туризму та краєзнавства селищної ради.

Фото без опису

Варто зазначити, що Олександрівська ОТГ – виключно сільськогосподарська громада, виробництво сільськогосподарської продукції в якій  забезпечують 35 сільськогосподарських  підприємств та фермерських господарств, заснованих на приватній власності.

Аграріями  Олександрівської селищної об’єднаної територіальної громади  у 2019 році оброблено 21621  га ріллі. Зернові культури були посіяні на площі  11176 га. В структурі посівних площ господарств земельні ділянки були зайняті під посів зернових культур таких, як овес 50 га, ярий ячмінь 1421,3 га, горох 919 га, просо 153 га, озимі зернові 8633 га з них жито – 45 га, ячмінь – 314 га, пшениця – 8274 га.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь