A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПОВІДОМЛЕННЯ ВЛАСНИКАМ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК

Дата: 06.11.2019 12:59
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

щодо систематизації інформації про земельні ділянки, право власності (користування) на які виникло до 2004 року та посвідчене відповідними державними актами і договорами оренди, відомості про які не внесено до Державного земельного кадастру.

        Відділом в Олександрівському районі Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області проводяться роботи щодо виконання підпункту 2 пункту 1 Указу Президента України від 22.07.2019 № 542/2019 («Про заходи щодо протидії рейдерству» щодо невідкладного внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру, право власності чи користування (в тому числі договори оренди) на які було посвідчено до 2004 року відповідним правом.

       Відповідно до п. 10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про державний земельний кадастр» документи, якими було посвідчено право власності чи право постійного користування земельною ділянкою, видані до набуття чинності цим Законом, є дійсними,а земельні ділянки, право власності (користування) на які виникло до 2004 року, вважаються сформованими незалежно від присвоєння їм кадастрового номера.

       Але, слід звернути увагу, що право, яке виникло на землю до 2004 року та посвідчує Ваше право, земельну ділянку потрібно внести до Державного земельного кадастру шляхом подання відповідної документації із землеустрою до центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин. Для цього власнику або користувачу земельної ділянки слід звернутися до землевпорядної організації для розроблення відповідної документації із землеустрою.

З повагою, 

виконком Олександрівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь