A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОЛЕКСАНДРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ОГОЛОШУЄ КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ З НАДАННЯ ПОСЛУГ ІЗ ЗБИРАННЯ ТА ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ, РІДКИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ ДЛЯ СУБ`ЄКТІВ СПОЖИВАННЯ НА 2019 – 2020 РР

Дата: 31.10.2019 13:18
Кількість переглядів: 429

Фото без опису

Про конкурс з визначення виконавця послуг з надання послуг із збирання та вивезення твердих побутових відходів, рідких побутових відходів для суб`єктів споживання на 2019 – 2020 роки

ОЛЕКСАНДРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ОГОЛОШУЄ КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ З НАДАННЯ ПОСЛУГ ІЗ ЗБИРАННЯ ТА ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ, РІДКИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ ДЛЯ СУБ`ЄКТІВ СПОЖИВАННЯ НА 2019 – 2020 РОКИ

 

КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦІЯ

 

1.Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Виконавчий комітет Олександрівської селищної ради, Донецької області , Олександрівський район, смт.Олександрівка, вул. Центральна,15,А,  84000

 

2. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону осіб, в яких можна ознайомитися з умовами надання послуг із збирання та вивезення твердих побутових відходів, рідких побутових відходів для суб`єктів споживання на 2019 – 2020 роки:

2.1.Місце: 84000, Донецька обл., Олександрівський район, смт Олександрівка

 вул. Центральна, 15, А.

2.2.Дата проведення конкурсу: 25 листопада 2019 року

2.3.Час: 10-00

2.4.Спосіб надання пропозицій: особисто або поштою.

2.5.Кінцевий строк подачі документів 22 листопада 2019 року до 12-00 годин.

2.6.Контактний телефон осіби, уповноваженої здійснювати зв’язок з учасниками конкурсу: Горовецький Євген Ілларіонович – начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та благоустрою Олександрівської селищної ради, голова конкурсної комісії , тел. (06269)-2-10-45.

 

3.Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

3.1.Реєстрація учасників конкурсу в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців.

3.2.Наявність в учасника конкурсу достатньої кількості спеціально обладнаних транспортих засобів для збирання та перевезення побутових ( твердих, рідких побутових відході, великогабаритних ремонтних відходів, небезпечних відходів у складі побутових відходів), що утворюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах, організаціях на території селищної ради .

3.3. Наявність або можливість забезпечення матеріально-технічної бази на території селищної ради, технічний стан якої який дозволяє забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних транспортих засобів для збирання та перевезення побутових, здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортих засобів, підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортих засобів.

3.4. Вартість послуги з вивезення побутових відходів.

3.5. Досвід роботи на території України не менше 3-х років з надання послуги

3.6. Наявність працівників відповідної кваліфікації в кількості достатній для надання послуги з збирання та вивезення побутових відходів відповідно до вимог нормативних документів.

3.7.Наявність ліцензій та дозволів на надання послуги, якщо це передбачено чиним законодавством України.

3.8. Залучення інвестицій у галузь для підвищення якості надання послуг з збирання та вивезення побутових відходів, в тому числі на придбання сучасної техніки для збору побутових відходів, контейнерів для збору побутових відходів та вторинної сировини, облаштування контейнерних майданчиків відповідно до вимог нормативних документів.

3.9.Відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів, передбачених законодавством України.

3.10. Власник контейнерів для зберігання  побутових  відходів зобов'язаний   забезпечити  їх  миття  та  дезінфекцію  засобами, дозволеними до  використання   Міністерством   охорони   здоров'я України,  у літній період року - не рідше одного разу на 10 діб, а в інші періоди року - не рідше одного разу на місяць.

3.11. Кількість контейнерів для збирання відходів як вторинної сировини та змішаних відходів визначають відповідно до обсягу надання послуг, визначених на підставі відсоткового відношення компонентів, що входять до складу твердих побутових відходів, до загального об’єму ТПВ з урахуванням їх середньої щільності.

3.12. Перевезення великогабаритних і ремонтних відходів необхідно
проводити по мірі їх утворення, але не рідше одного разу на
тиждень. Такі відходи розміщуються біля контейнерних майданчиків і видаляються за заявками в установи, що здійснюють прибирання закріпленої території.

3.13. Перевезення окремих складових побутових відходів, що не загнивають та не  утворюють неприємних запахів, допускається здійснювати рідше, за графіками, узгодженими з виконавцем послуг з перевезення  відходів та власником чи балансу-утримувачем об'єктів благоустрою.

 

5. Перелік документів, які подаються учасником конкурсу для підтвердження відповідності учасника встановленим кваліфікаційним вимогам:

5.1.Копія Статуту або іншого установчого документу.

5.2. Балансовий звіт суб’єкта господарювання за останній звітний період.

5.2. Довідки відповідних органів державної податкової служби і Пенсійного фонду України про відсутність заборгованості за податковими зобов’язаннями та платежами до Пенсійного фонду України станом на момент подачі конкурсної документації.

5.3.Довідка в довільній формі про наявність необхідних машин та механізмів з їх характеристиками (тип, вантажопідйомність, наявність пристроїв автоматизованого геоінформаційного контролю, реєстраційний номер), наявність власної ремонтної бази, контейнерного парку.

5.4. Листи – рекомендації органів місцевого самоврядування на території яких конкурсант надавав послугу.

5.5. Довідка органів місцевого самоврядування, на території яких конкурсант надавав послугу, що містить відомості про обсяги надання послуг із збирання та перевезення твердих, рідких, великогабаритних, ремонтних побутових відходів за останній рік.

5.6.Довідка в довільній формі про наявність працівників відповідних кваліфікацій.

5.7. Копії технічних паспортів на спеціально обладнані транспорті засоби та довідки про проходження ними технічного огляду.

5.8. Довідка про забезпечення умов для щоденного миття спеціально обладнаних транспортних засобів, їх паркування та технічного обслуговування.

5.9. Довідки про проходження водіями медичного огляду.

5.10.Довідка, складена у довільній формі, яка містить відомості про підприємство:

а) реквізити (адреса – юридична та фактична, телефон, факс, телефон для контактів);

б) керівництво (посада, ім’я, по батькові, телефон для контактів);

в) форма власності та юридичний статус, організаційно-правова форма.

5.11.Копія свідоцтва про державну реєстрацію (для юридичних осіб та суб’єктів підприємницької діяльності).

5.12.Копія довідки ЄДРПОУ (для юридичних осіб).

* Примітки:

а) усі документи (за винятком оригіналів), виданих іншими установами, повинні бути завірені відповідно до розділу 11 конкурсної документації;

б) у разі необхідності організатор конкурсу має право запросити від будь-якого учасника повторне підтвердження відповідності його кваліфікаційним вимогам чи звернутися за підтвердженням такої інформації до державних органів або відповідних експертних установ, організацій;

в) у разі відмови учасника надати таке підтвердження чи одержання достовірної інформації щодо його невідповідності кваліфікаційним вимогам, встановленим в цій конкурсній документації, або факту надання у конкурсній пропозиції будь-якої недостовірної інформації організатор конкурсу відхиляє конкурсну пропозицію цього Учасника і визначає переможця конкурсу серед тих Учасників, які залишились.

 

11.Місце, способи та кінцевий термін подання конкурсних пропозицій:

11.1.Місце: 84000, Донецька область, Олександрівський район, смт Олександрівка, вул.Центральна, 15, ( кабінет голови селищної ради )

11.2.Спосіб: особисто або поштою в запечатаному конверті.

11.3.Кінцевий строк: 22 листопада 2019 року до 12-00 годин.

11.4.Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

11.5.Конкурсні пропозиції реєструються конкурсною комісією в журналі обліку. На прохання учасника конкурсу конкурсна комісія підтверджує надходження його конкурсної пропозиції із зазначенням дати та часу.

11.6.Організатор конкурсу має право прийняти до закінчення строку подання конкурсних пропозицій рішення щодо його продовження. Про своє рішення, а також зміну місця, дня та часу розкриття конвертів організатор конкурсу повинен повідомити всіх учасників конкурсу, яким надіслана конкурсна документація.

11.7.Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни до закінчення строку подання пропозицій.

 

 

 

Начальник відділу містобудування,

архітектури, ЖКГ та благоустрою                                                                   Є.І. Горовецький


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь