A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОЛЕКСАНДРІВЩИНА ВІДЗНАЧИЛА 75-ТУ РІЧНИЦЮ ВИГНАННЯ НАЦИСТІВ З УКРАЇНИ

Дата: 31.10.2019 11:19
Кількість переглядів: 741

Фото без опису

В рамках відзначення 75-ї річниці вигнання нацистів з України, протягом 21-28 жовтня 2019 року на території Олександрівської об’єднаної територіальної громади  відбулись інформаційно-просвітницькі та меморіальні заходи, спрямовані на вшанування пам’яті  героїв-визволителів України.

28 жовтня у смт Олександрівка на площі Олександра Невського пройшла патріотична акція «Земля нескорених» та покладання квітів до  пам’ятнику загиблим у Другій світовій війні. Захід відбувся за участю селищного голови Людмили Борисевич,  працівників органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, учнівської молоді, громадськості.

Фото без опису

У закладах культури населених пунктів Олександрівської ОТГ відбулись тематичні години «Ми сильні - ми єдині», «Війна така далека і близька», години пам’яті «Вінок безсмертя», «Спалена, але не скорена», «Пам’ятаємо. Славимо. Вшановуємо», організовано тематичні виставки та книжкові полиці.

Фото без опису

У закладах загальної  середньої освіти Олександрівської селищної ради відбулися  заходи інформаційного, просвітницького та виховного характеру, а саме: тематичні лінійки, виховні та класні години, бесіди про героїчний подвиг воїнів-визволителів, уроки мужності, години спілкування, перегляд та обговорення художніх та документальних фільмів про визволення України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь