A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

КЕРІВНИКИ ЗАКЛАДІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ НАВЧАЛИСЯ ПРАВИЛАМ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

Дата: 25.10.2019 15:54
Кількість переглядів: 829

Семінар з керівниками закладів соціальної сфери Олександрівської селищної ради щодо урахування правил протипожежної безпеки під час підготовки закладів до осінньо-зимового періоду 2019-20 рр. провели співробітники Олександрівського районного відділу ГУ ДСНС у Донецькій області.

Керівники закладів культури, освіти, соціального захисту та структурних підрозділів селищної ради отримали консультацію від фахівців, як правильно вести документацію щодо протипожежної безпеки, яким нормам повинні відповідати приміщення.

За словами головного інспектора Олександрівського РВГУ ДСНС у Донецькій області Андрія Королевського, протягом року до рятувальників надійшло більше 70 викликів про гасіння пожеж. Зокрема, це загоряння у побуті, підпали сухостою та залишків посівів на полях. Серед причин загоряння у домоволодіннях, він назвав основними несправність електромереж, незахищені та незаізольовані дроти. Майор служби цивільного захисту продемонстрував, як правильно використовувати протипожежний інвентар.

Докладно про правила ведення документації, складання інструкцій з протипожежної безпеки для закладів соціальної сфери, розповів провідний інспектор Сергій Лупол. Керівників також цікавили питання щодо порядку проходження навчання відповідальних осію за пожежну безпеку.

Для поліпшення протипожежного стану та запобігання надзвичайних ситуацій селищна проводить спільні заходи з Олександрівським РВГУ ДСНС у Донецькій області, в.о. старост та керівники закладів на місцях проводять інструктажі та бесіди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь