A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

В ОЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ БУДЕ СТВОРЕНО КОНСУЛЬТАТИВНО-ДОРАДЧИЙ ОРГАН З ПИТАНЬ ГЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ

Дата: 24.09.2019 17:12
Кількість переглядів: 804

Фото без опису

Гендерна рівність та врахування потреб всіх верств населення під час формування бюджету та написання секторальних програм – такий напрям роботи обрала селищна рада у реалізації державної політики. З метою досягнення цих пріоритетів Олександрівська селищна рада співпрацює з ГО «Бюро гендерних стратегій та бюджетування», яка надає консультативну та експертну допомогу, а також проводить навчання для спеціалістів органів місцевого самоврядування з гендерних питань.

«Сьогодні ми прагнемо налагодити дієву комунікацію з населенням для того, аби рівномірно розподіляти бюджетні кошти на задоволення потреб жінок та чоловіків різного віку, які мешкають в громаді, - зазначила селищний голова Людмила Борисевич під час зустрічі з місцевою кооординаторкою проекту Ольгою Ларіною. –Ми вдячні ГО «Бюро гендерних стратегій і бюджетування» та Українському жіночому фонду за роботу на території нашої громади. Органи місцевого самоврядування відкриті до співпраці та підтримують групи самодопомоги мешканців ОТГ, які вже працюють і тільки формуються в населених пунктах громади. Ініціатива населення – це шлях до розвитку громади, адже тільки у тісній співпраці влади та громадськості можливий позитивний результат».

Фото без опису

Для спеціалістів соціальної сфери, економіки та фінансів, мобілізаторок громади відбувся тренінг-семінар на тему «Створення консультативно-дорадчого органу з питань гендерної рівності». Під час спілкування мова йшла про повноваження органів виконавчої влади та ОМС в питаннях гендерної рівності. Було вирішено створити в громаді консультативно-дорадчий орган, який об’єднає  зусилля органів місцевого самоврядування та громадських активістів у  питаннях ґендерної рівності. Експертний супровід та консультативну допомогу новоствореній координаційній раді надаватимуть фахівці ГО «Бюро гендерних стратегій та бюджетування».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь