A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

КЕРІВНИЦТВО ОТГ ЗАВЕРШИЛО ВИЇЗНІ ЗУСТРІЧІ З НАСЕЛЕННЯМ «ДЕНЬ СПІЛКУВАННЯ З ГРОМАДОЮ»

Дата: 11.09.2019 09:58
Кількість переглядів: 766

Фото без опису

Селищний голова Людмила Борисевич провела виїзні прийоми з населенням Високопільського, Очеретинського, Михайлівського, Беззаботівського та Некременського старостинських округів. Мешканці громади з перших вуст дізнавалися про зміни, які відбуваються в процесі  децентралізації, зверталися з проблемами та пропозиціями, ставили питання та завдання, які необхідно вирішувати на рівні органів місцевого самоврядування.

«Сьогодні для нас успіх децентралізації в першу чергу в тому, що ми маємо змогу акумулювати кошти громади та спрямовувати їх на вирішення проблем тих округів,власних надходжень яких не вистачає на реалізацію великих проектів, - зазначила селищний голова. – Саме завдяки об’єднанню бюджетів колишніх сільських рад з початку року вдалося збудувати чотири футбольних майданчика зі штучним покриттям та два молодіжні центри в населених пунктах громади. За рахунок залучених коштів сьогодні у кожен старостинський округ придбані трактори, причепи, відвали та косарки».

Головні питання, що порушувалися під час спілкування – оптимізація мережі закладів освіти, зменшення видатків на утримання шкіл та дитячих садочків, заключення договорів з населенням на збір та вивезення твердих побутових відходів. В.о. старост сіл було рекомендовано регулярно проводити сходи громадян на округах, проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил благоустрою та оформлення земельних ділянок.

З громадою говорили про залучення мешканців до участі в грантових проектах, згуртуванню навколо вирішення спільних проблем, що не потребують втручання влади, про ідентичність кожного старостинського округу та розробку туристичних маршрутів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь